søndag den 30. december 2012

Det var så...

.... den jul. Sikke da en af slagsen :)

Vores første jul som en lille ny familie, blev tilbragt sammen med Fars side af familien. Vi holdt juleaften hos Faster Helle og Onkel Torben, sammen med ca. 25 andre. Det var et kæmpe arrangement, med læssevis af mad, gaver og råhygge.

Vores lille julepige <3


Onkel André og Fætter Malthe råhygger med øller ;)


Måske man lige skal nævne at Malthes flaske er rimelig tom :P

2. Juledag stod også i familiens tegn, men denne gang var det med min side af familien. Vi var som sædvanligt på Regatta Pavillonen og spise lækker julebuffet. Bagefter gik turen til Herlev, hjem til Olderne, hvor den stod på kaffe, kage og flere gaver. :D

Rosa fik blandt andet en madras til sin nye tremmeseng - så nu er hun blevet en stor pige, som ikke sover i vugge mere :O


En Wheely Bug, som jeg i hvert fald allerede elsker ;)

Og ikke mindst et helt fantastisk aktivitetsstaiv som Morfar selv har bygget ! Han kan altså noget mede de hænder, ham Morfar.

Her i julen har Rosaladen desuden opdaget sine fødder, og de er bare spændende kan i tro ;)
Her sidder hun hos Far og er meget forundret over at der er TO ! <3

Både Rosalade pigen og jeg har nydt at have Far hjemme en hel uge, og det er blevet udnyttet. Det er kommet hylder op i hele hytten, samt cykel og billeder på op væggen i stuen.
Nårh ja, så er har vi hygget os med at lege en hel masse, hvilket har resulteret i en pige der finder sig i hvad som helst, så længe det foregår sammen med Moaar og Faaar ;)

Her med Mors briller...

... og fars kasket <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar